18 thoughts on “Photo Trip Gagaan – Plape – Glempeng

  1. wah perubahannya memang 100 % ancur beda dengan 11 th yang lalu waktu Zaman qt Angon dl ya …. jar , mbok coba di Nego pemerintah Desa untuk penghijauan kembali .. ( Gerakan 1000 pohon kyk di jkt biar keren ) hehehe ,barang X bisa kembali Qya dl Lg … Gmn neh temen2 angon Qt gak bisa angon lagi dooong ? , TQ mr sujar atas postingannya .

  2. Leres kados ngendikanipun mas Wasidi, pancen nambahi kengen bae, pingin angon karu tawu. Nyuwun pangapunten nek wonten mbok gambare Tempuran, Oro-Oro Ciut ugi Kalen Budo menawi wonten Mbagsal lan Kepuh Gudange Giyono. Matur nuwun Mas!!!

  3. Leres kados ngendikanipun mas Wasidi, pancen nambahi kengen bae, pingin angon karo tawu. Nyuwun pangapunten nek wonten mbok gambare Tempuran, Oro-Oro Ciut ugi Kalen Budo menawi wonten Mbagsal lan Kepuh Gudange Giyono. Matur nuwun Mas!!!

  4. KANG Ngabehi K.M ( ) pasti ingat lah , aku wis mampir neng ngomae sampean wah gak nyongko ngelmune tambah duwur wae aku melu seneng, pokoke wis pantes di dadeke sesepuh mekaten to kang Meot….? , makaryane ten daerah pundhi kang Ngabehi ? .

  5. Betul,….. najan enom umure nanging tuwo uteke, pancen wis pantes didapuk sesepuhe dewe, wong sabendino dayohe wis akeh kok. Pancen beliau ki sok merendah. Setuju!!! Aku mau esuk agi bali soko ndeso karepku arep nyatakake Gambare Mas Sujar iki. Jebule tenan penjenegane ora ngapusi, yo koyo nduwur kuwi kahanane, malah ketemu sing gawe barang. Kahanane ndeso ya apik tandurane wis do matun. Maturnuwun Mas Sujar!

  6. kulonuwun nderek tepang kang sujar,kang wasidi,kang ngabehi,kang meot .pripun kbre shat mawon tho…….wah…gambare jan sae…ning kurang siji kang sujar..gambare kang rase kok urung ono..haha…..

  7. Yo mung tilik wong tuo Mas,….. ketemu mak Kar karo mak Sar nanging ora iso di photo. Jarene anti diphoto koyo Jokobodho… ora ding. Aku yo duwe photo gagaan karo kidul galih ning ora iso ngirime, piye carane? nuwun Mas.

  8. dhawah sami2 pakdhe ngabehi,kulo anake pak tleduk sungkowo.wah jan suwe ra ktemu.putrane pun saget nopo kang.wah jowo saiki wis 2 minggu ra ono udan kang,kmongko tandurane wis gede2 tur ijo royo2.mugo2 mawon gek ndang udan melih.

  9. Konco-konco do ngumpol kabeh (ora Ngompol kabeh to)……..

    Pye-pye….. ono sisek melik opo ki….???…nek ngomongke Nggrogol kudune kelingan Gorengane Almarhum Mbah Lali,bu Cokro lan Mbok Ginem….. (jajanan merakyat ra Nggawe kere…..he he he he …..,seneng banget konco -konco angon seh podo sayuk rukon, Nepangke iki sedulor Tuwo (Muk Karang Mojo B) ….mugo-mugo klamat-klamat iseh podo Kelingan…….

  10. lho kang mEot, mbok sudadi wis dodol dawet meneh lho, mengko nek mudik coba tukua, bukake jam 3 sore. Nek ra salah warunge neng protelon lor mesjid KiAgeng pemanahan, sesuk nek jajan bareng yo ha ha

  11. Panjenengan kok malah sudah ada jadual jualannya mbak sudadi segala, tapi opo isih enak koyo dek dodol ono cakruk senedi Mas. Poso, panas-panas ngomongi ngombe es dawet, wuih…. suegeeerr…………. fullll. Nylessssssss.

  12. Ping-balik: Take Him Out Indonesia (sweet or konyol?) « catatan ael

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s